Poljubac i dres za srpskog selektora

Izvor: Mondo, 09.Dec.2012, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljubac i dres za srpskog selektora

Izmirenje Norvežanke Lin Jorum Suland i selektora ženske rukometne reprezentacije, koji ju je povlačio za dres tokom utakmice. Ona ga iznenadila i poklonila mu svoj dres.

"Hoćeš dres? Pa, evo ti dres!".

Tako bi ukratko, u šakli, mogao da se prepriča epilog cela gužve koja je nastala posle utakmice Srbija - Norveška na otvaranju Evropskog prvenstva za rukometašice, kada je objavljen snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na kojem se vidi kako selektor srpskog tima Saša Bošković povlači za dres rukometašicu Norveške Lin Jorum Suland.

Norvežani su uložili protest Evropskoj rukometnoj federaciji (EHF), ali umesto sankcija dogodilo se nešto sasvim neočekivano.

Uoči utakmice Srbije i Češke u subotu uveče u Kombank Areni, Norevžanka Suland je prišla srpskom selektoru i poklonila mu je dres, uz obostrane osmehe.

Sve rukometašice Norveške, koje su ranije u subotu odigrale meč poslednjeg kola Grupe A protiv Ukrajine, svojim mobilnim telefonima ovekovečile su ovaj fer-plej trenutak.

(MONDO - foto: Fonet)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

'Dragi ludi čoveče, evo dresa koji ste tako silno želeli'... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Dec.2012

Potpuno neočelivano, dvadesetak minuta pre početka utakmice između Srbije i Češke, na terenu se našla rukometašica Norveške Lin Jorum Suland, koju je naš selektor Saša Bošković vukao za dres tokom utakmice prvog kola.  Ne, nije bilo nikakvih incidenata, već se zapravo dogodilo nešto pomalo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.