Poljskoj i Dominkani vajld-kard

Izvor: B92, 02.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljskoj i Dominkani 'vajld-kard'



Svetska odbojkaška federacija (FIVB) i organizator ovogodišnjeg Svetskog kupa u konkurenciji seniorki, Odbojkaška federacija Japana, odlučili su da dve specijalne pozivnice za prestižno takmičenje, koje se održava od 2. do 16. novembra, dodele reprezentacijama Poljske i Dominikanske Republike.

Pored selekcija Poljske i Dominikanske Republike, na 10. Svetskom kupu nastupiće i najbolje odbojkašice domaćina turnira Japana, Srbije, Italije, Kube, Brazila, Tajlanda, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kenije, Perua, Koreje, SAD-a, a plasman na Olimpijske igre u Pekingu 2008. godine izboriće tri prvoplasirana tima.

U konkurenciji odbojkaša na Svetskom Kupu 2007, od 18. novembra do 2. decembra u Japanu, takmičiće se 12 reprezentacija - Japan, Španija, Rusija, SAD, Portoriko, Brazil, Argentina, Australija, Egipat, Tunis, Bugarska i Koreja, od kojih će tri najuspešnije nastupiti i na Igrama u Pekingu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.