Poljski odbojkaši lako protiv Japana, Argentina do pobede nakon preokreta

Izvor: B92, 30.Jul.2021, 14:10

Poljski odbojkaši lako protiv Japana, Argentina do pobede nakon preokreta

Odbojkaši Poljske pobedili su domaću selekciju Japana sa 3:0 u setovima (25:22, 25:21, 26:24) i nalaze na čelu Grupe A na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Najbolji u ekipi Poljske bio je Vilfredo Leon Venero, poreklom Kubanac, sa 17 postignutih poena, dok je Juki Jišikava za Japan postigao 16 poena.

Poljska je trenutno prva u Grupi A sa tri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobede i jednim porazom, dok se odbojkaši Japana nalaze na trećem mestu sa po dve pobede i poraza.

U četvrtom kolu Grupe B, selekcija Argentine je nakon preokreta stigla do pobede nad ekipom Tunisa, rezultatom 3:2 u setovima (23:25, 23:25, 25:19, 25:18, 15:8).

Argentinci su nakon sat vremena igre imali dva seta zaostatka, ali su u nastavku meča bili konkretniji od Tunižana.

Bruno Lima je upisao 27 poena za Argentinu, dok je u selekciji Tunisa najefikasniji bio Vasim Ben Tara sa 21 poenom.

Argentina je trenutno četvrtoplasirana ekipa Grupe B sa dve pobede i dve izgubljene utakmice, dok se Tunis nalazi na začelju tabele sa četiri poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rukometaši Danske bolji od Portugala, Egipat pobedio Švedsku

Izvor: B92, 30.Jul.2021

Rukometaši Danske pobedili su Portugal rezultatom 34:28, u utakmici četvrtog kola Grupe B Olimpijskih igara u Tokiju...Dance je do četvrte pobede na turniru u Tokiju vodio Mikel Hansen sa devet golova, dok je u poraženom timu najbolji bio Diogo Brankinjo sa četiri pogodaka...U istoj grupi, Egipat...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.