Poljska povukla kandidaturu za organizaciju EP 2020.

Izvor: Studio B, 23.Apr.2014, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljska povukla kandidaturu za organizaciju EP 2020.

Fudbalski savez Poljske povukao je kandidaturu te zemlje da bude jedan od domaćina Evropskog prvenstva 2020. godine.

Predsednik FS Poljske Zbignjev Bonjek rekao je danas da veruje da je njegova zemlja imala "male šanse" da bude izabrana, pošto je 2012. bila jedan od dva domaćina šampionata.

UEFA želi da obeleži 60 godina od Evropskog prvenstva tako što će se Evropsko prvenstvo održati u 13 zemalja. Kandidature u prvom krugu poslalo je više od 30 zemalja.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Poljska povukla kandidaturu za organizaciju EP 2020.

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2014, 16:42

Fudbalski savez Poljske je povukao kandidaturu te zemlje da bude jedan od domaćina Evropskog prvenstva 2020. godine. .. ..Predsednik FS Poljske Zbignjev Bonjek je rekao da veruje da je njegova zemlja imala "male šanse" da bude izabrana, pošto je 2012. bila jedan od dva domaćina šampionata... ..UEFA...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.