Izvor: B92, 12.Avg.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljak Lampe potpisuje za Nikse

Poljak Masej Lampe poptisaće trogodišnji ugovor sa Njujork Niksima.

Kako prenose njujorški i poljski mediji veruje se da će za najveće neprijatno iznenadjenje sa ovogodišnjeg drafta Niksi morati da izdvoje oko 3,1 milion dolara.

Podsetimo, iako je nakon treninga u SAD Lampe figurirao kao kandidat čak i za 5.mesto na draftu ( glasine su govorile da su Majami i Čikago bili veoma zainteresovani za Poljaka), Lampe je na glavnu pozornicu izašao tek kao 30.pik koji je završio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u timu Niksa.

Posle zapaženih igara u letnjoj ligi i rešenog problema sa obeštećenjem u pregovorima sa madridskim Realom ( nastupao za drugi tim koji je igrao u 2.ligi) Lampe je konačno "naterao" GM Skota Lejdena da potpiše trogodišnji ugovor.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.