Politano produžio ugovor sa Napolijem

Izvor: B92, 31.Jan.2024, 16:27

Politano produžio ugovor sa Napolijem

Fudbaler Napolija i italijanski reprezentativac Mateo Politano produžio je ugovor do 30. juna 2027. godine, saopštio je klub iz Napulja.

Politano je imao ugovor sa klubom iz Napulja do kraja sezone. Italijanski mediji podsećaju da je fudbaler Napolija odbio nekoliko ponuda klubova iz Saudijske Arabije, pošto je odlučio da nastavi igračku karijeru u Seriji A.

Politano (30) je član Napolija od 2020. godine, a za klub iz Napulja odigrao je 174 utakmice i postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je 29 golova. On je sa Napolijem prošle sezone titulu u Seriji A, a 2020. godine Kup Italije.

Politano je ranije igrao za Inter, Sasuolo, Peskaru, Perudju i Romu. Za reprezentaciju Italije nastupio je na 12 mečeva i tri puta se upisao u listu strelaca.

Napoli se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli Serije A sa 32 boda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŠPANCI PIŠU: Perez nudi Krosu produženje ugovora

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024

Nemac u Realu već deset godina...Predsednik Reala Florentino Perez ponudio je nemačkom fudbaleru Toniju Krosu produženje ugovora do juna 2025. godine, prenose španski mediji...Kros ima ugovor sa Realom do 30. juna ove godine, ali još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru. Poznati španski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.