Policija u Nigeriji traga za Obodom

Izvor: B92, 10.Jun.2012, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u Nigeriji traga za Obodom

Portparol nigerijske policije Čarls Muka rekao je da se nada da će kidnapovani fudbaler italijanskog Udinezea Kristijan Obodo biti oslobodjen živ i zdrav.

"Potvrđujemo da je Obodo juče kidnapovan u Efurumu."

"Ulažemo napore da ga spasimo i nadamo se da će ostati živ i nepovređen. Radimo u koordinaciji sa drugim bezbednosnim agencijama, uključujući i lokalne zajednice. Pretražujemo kompletan teren", rekao je Muka.

Obodo je kidnapovan u rodnoj Nigeriji, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gde se u gradu Vari nalazio na odmoru. Njega su oteli dok je išao u crkvu.

Ovaj 28-godišnjak je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Lečeu iz Udinezea, a u Italiji je od 2001. godine. Nastupao je još za Perudju, Torino i Fiorentinu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.