Policija testirala tribine u Banjaluci VIDEO

Izvor: B92, 12.Apr.2023, 14:30

Policija testirala tribine u Banjaluci VIDEO

Pripadnici MUP-a Republike Srpske su skakanjem po tribinama ispitivali statiku novoizgrađenog teniskog kompleksa u Banjaluci, uoči turnira "Srpska Open".

Iako na prvi pogled nikome nije bilo jasno šta oni tu zapravo rade, ispostavilo se da pripadnici policijske akademije MUP-a RS isprobavaju statiku tribina.

Banjalučki mediji pišu da su građani na ulicama mogli primetiti veliki broj polaznika policijske akademije kako prolaze kroz grad, a njihova krajnja lokacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bila je Arena na kojoj će se uskoro odigrati turnir na kojem se očekuju zvučna teniska imena, a prva zvezda će biti Novak Đoković.

U okviru teniskog kompleksa Teniskog saveza RS u Parku Mladen Stojanović na 9.000 kvadratnih metara, pored centralnog terena, koji može da primi oko 6.000 gledalaca, naći će se i još dva terena za mečeve na kojima će publika moći da uživa u teniskom spektaklu, kao i šest terena za trening u okviru kojih će postojati mogućnost praćenja treninga.

Banjluka će od 16. do 23. aprila biti u centru teniske svetske mape.

Interesovanje za turnir je ogromno, već je rasprodat prvi kontigent karata, pa su organizatori u prodaju pustili novi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.