Policija štiti orlove u Sofiji

Izvor: S media, 16.Nov.2010, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija štiti "orlove" u Sofiji

Fudbaleri Srbije otputovali su juče u Sofiju na prijateljski meč sa Bugarskom (sreda, 18 časova) u pratnji policijskog obezbeđenja!

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije, poučeni nemilim događajima iz Đenove, odlučili su da ovoga puta sa reprezentacijom na gostovanje otputuje i nekoliko policajaca, piše Pres.

Raća Petrović se ne opterećuje minutažom (VIDEO)

"Orlovi" pozdravili Terzićev potez

Bugari zatvaraju granice pred duel >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa "orlovima"!

Mateus saopštio spisak

Prilično nenametljivi pripadnici obezbeđenja bili su uz naše fudbalere u autobusu koji ih je dovezao na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, zatim su se ukrcali u avion, da bi na kraju sa njima otišli u u hotel "Šeraton" u Sofiji.

Zanimljivo je da su se čelnici FSS odlučili da zatraže obezbeđenje iako je iz Beograda u Sofiju krenuo samo deo tima, dok su Tošić, Žigić, Jorgačević, Sulejmani, Subotić, Mrđa i Ivanović doputovali direktno u Bugarsku.

Vidić na meti carinika

Prva zvezda naše reprezentacije Nemanja Vidić morao da zadovolji obožavaoce, kojih ima čak i među bugarskim carinicima. Jedna devojka u uniformi carinske službe zamolila je Vidića za zajedničku fotografiju, a on joj je, prekidajući razgovor sa Kolarovim, izašao u susret. Pre toga je i jedan od njenih kolega izvadio fotoaparat i ovekovečio Vidićev dolazak na aerodrom.

Pored igrača iz domaćeg prvenstva, u Sofiju su preko Beograda krenuli Aleksandar Kolarov, Nenad Milijaš, Slobodan Rajković, Ivan Radovanović i Nemanja Vidić. Oni su putovali zajedno sa funkcionerima FSS, sponzorima i novinarima, a za razliku od nekoliko prethodnih gostovanja reprezentacije, avion "Jat ervejza" ovoga puta bio je poluprazan.

"Orlove" je u prestonici susedne zemlje dočekalo nekoliko novinarskih ekipa, a bila je tu i lokalna policija, koja je zakrčenim sofijskim ulicama sprovela autobus sa našim igračima do hotela.

(Foto: FSS)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.