Policija sa puškama spašavala sudije

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2011, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija sa puškama spašavala sudije

Sudijsku trojku sa prvenstvenog meča između Atletiko Paranaensea i Fluminensea igranoj u Kuritibi policija je morala uz upotrebu pušaka da izvede sa terena i tako im spasi život od huligana.

Utakmica je nekako završena rezultatom 1:1, pošto su gosti u nadoknadi vremena preko Freda postigli izjednačujući pogodak. Tada je navijačima Paranaensea pukao film, pošto ih je sudija Vagner Revej još u 50. minutu iznervirao kada je svirao nepostojeći ofsajd, pa su utrčali na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << teren i okupili se oko tunela koji vodi u svlačionice.

Sudije su ostale na centru sve dok nisu došli pripadnici specijalne policije, sa sve dugim naoružanjem i rasklonili gužvu.

Da to nije slučaj samo u Brazilu, već se slične stvari događaju kod nas ili komšiluku potvrđuje subotnje dešavanje u Banjaluci, kda su navijači domaćeg Borca utrčali na teren u želji da se obračunaju sa navijačima sarajevskog Željezničara.

Do prekida je došlo u 33. minutu, kada su navijači Borca sišli sa tribina i preko terena krenuli ka delu stadiona gde su bili stacionirani gostujući navijači, kako bi se sa njima obračunali, a samo zahvaljujući intervencije policije, izbegnut je totalni haos.

U Srbiji je bilo dosta problema između navijača i policije za vreme odigravanja Kup utakmica, a neredi su se dešavali u Novom Pazaru i Nišu.

Dva policajca su povređena i 24 osobe su privedene u neredima koje su izazvali navijači Radničkog iz Niša, posle utakmice sa OFK Beogradom. Među privedenima je bilo čak 13 maloletnih osoba.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Policija sa puškama spašavala sudije

Izvor: TvojPortal.com, 27.Sep.2011, 11:12

Izvor: Vestionline. Sudijsku trojku sa prvenstvenog meča između Atletiko Paranaensea i Fluminensea igranoj u Kuritibi policija je morala uz upotrebu pušaka da izvede sa terena i tako im spasi život od huligana.. . Morali su da sačekaju naoružane policajce. . Utakmica je nekako završena rezultatom...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.