Policija pucala da rastera navijače

Izvor: B92, 28.Apr.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pucala da rastera navijače

Oko 15 sati, u blizini mosta na Obali kneza Branimira u Zadru, policija je sprečila sukob dve navijačke grupe iz Šibenika i Zadra.

Prema prvim informacijama, u kafiću na obali nalazilo se nekoliko desetina navijača gostujućeg košarkaškog kluba iz Šibenika, koje su pristalice Zadra pokušale da napadnu, saopštila je lokalna policija, a prenosi portal „Index.hr“.

Domaći navijači su stigli maskirani i opremljeni palicama i kamenjem.

"Policijski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << službenici koji su se tamo zatekli i stali između suprotstavljenih strana, u jednom trenutku su, s ciljem odbijanja napada i zaštite života ljudi, ispalili više hitaca u vazduh iz službenog oružja. Nakon ovoga, napadači su se razbežali, a u toku je policijska istraga", stoji u saopštenju koje je preneo Index.hr.

U košarkaškoj Ligi za prvaka Zadar od 19 sati igra protiv GKK Šibenik.

Nakon 7 utakmica Zadrani su peti s tri pobede, a Šibenik ima jednu manje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.