Policija na tragu napadača na Piksijevu porodičnu kuću

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Feb.2012, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija na tragu napadača na Piksijevu porodičnu kuću

Prema najnovijim saznanjima policije i drugih organa gonjenja, postoji vrlo velika verovatnoća da će brzo biti identifikovana i privedena osoba, koja je pre šest večeri bacila bombu na porodičnu kuću Dragana Stojkovića Piksija.

Kako nam je nezvanično rečeno, ekipa forenzičara MUP–a Srbije, koja je sa istražnim organima niškog suda obavila uviđaj na mestu događaja u niškom prigradskom naselju Pasi Poljana pronašla je na ogradi biološki tragove, na osnovu kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << bi mogao da se uradi DNK profil počinioca napada.
Ukoliko biološki tragovi pronađeni na dvorišnoj ogradi budu upotrebljivi, a saznaje se da ih ima na nekoliko mesta, onda će verovatno uskoro bombaš biti identifikovan i priveden.
Inače, zvanično smo saznali u Policijskoj upravi da se opsežna istraga oko bombaškog napada vodi i dalje i to u više pravaca. Jedan od pravaca proistekao je iz izjave samog Dragana Stojkovića, koji je rekao da je mnogim osobama dao novac na pozajmicu. Zato se zaključuje da je neko od njih, koji novac nije vratio mogući izvršilac bombaškog napada sa namerom da zaplaši Stojkovićevu majku.
Sumnja ide i prema pojedinim navijačima Crvene zvezde, za koje se zna da su bili protiv Stojkovića još u vreme kada je bio na čelu beogradskog kluba. Nedavno, kada je Piksi boravio u Srbiji posle susreta sa grupom navijača Crvene zvezde došlo je do verbalnog sukoba u „Red kafeu“ na Marakani, posle čega je Stojković bio primoran da napusti ugostiteljski objekat.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Policija na tragu napadača na Piksijevu porodičnu kuću

Izvor: Utakmica.rs, 29.Feb.2012

Prema najnovijim saznanjima policije i drugih organa gonjenja, postoji vrlo velika verovatnoća da će brzo biti identifikovana i privedena osoba, koja je pre šest večeri bacila bombu na porodičnu kuću Dragana Stojkovića Piksija. Kako nam je nezvanično...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.