Poledicu policija dovodi na sud?

Izvor: S media, 24.Jul.2009, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poledicu policija dovodi na sud?

Bivši fudbaler nekoliko srpskih prvoligaša Mirko Poledica i uprava Čukaričkog nastavili su da vode sporove pred redovnim sudom, piše Kurir.

Aleksandar Mihailović, predsednik Čukaričkog kaže da njegov nekadašnji igrač namerno izbegava suočenje pred sudom, zbog čega je od sudija zatražio da za sledeće ročište Poledica bude priveden. Advokat igrača, Vladimir Bojović tvrdi, međutim, suprotno.

- Koliko ja znam, Čukarički vodi parnični postupak protiv mog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << klijenta, a kako je slučaj imovinskog karaktera, onda ne postoji mera privođenja kao u slučaju krivičnog procesa. Nije mi poznato da je protiv Poledice podignuta krivična tužba - rekao je Bojović .

Prvi čovek „brđana" zatražio je pred sudom naknadu zbog pretrpljene duševne boli za uvrede i klevete koje je u javnost plasirao Poledica.

- Tužena strana se do sada nije pojavila na tri zakazana ročišta, pa će Poledica biti primoran da se u pratnji policije pojavi na sledećem ročištu zato što je tužen za klevetu. Nije to jedini problem sa Poledicom koji će rešavati sud. Odlučili smo da ga tužimo i zato što je podigao novac dobijen pred Arbitražnom komisijom FŠ, a nije potpisao dokument kojim potvrđuje da je iznos dobio na svoj račun. Taj raskid ugovora dobio je uz pomoć očiglednog falsifikata o čemu se takođe vodi postupak - zaključio je Mihailović....

Vest u celini možete pročitati na sajtu Powered by Sportal.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.