Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2020, 18:15

Pokuševski ostaje na draftu

Petrušev i Mišković su odustali, ali…

Filip Petrušev i Nikola Mišković su povukli prijave sa drafta, ali Srbija će na najvećoj košarkaškoj pijaci ove sezone ipak imati igrača koji nije izlazno godište.

Aleksej Pokuševski je odlučio da ostane.

"On je spreman, da li ste vi NBA?", objavio je na tviteru njegov agent Aleksandar Rašković, uz video klip na kome Aleksej proba odelo u kome će se pojaviti u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Barklis centru u najvažnijoj večeri njegove dosadašnje karijere.

He is ready... what about you @NBAOfficial ? @aleksejpokusevs @Wasserman #NBADraft pic.twitter.com/4TORF2zJPe

Mladi srpski reprezentativac bi prema mnogim prognozama trebalo da bude izabran u prvoj rundi, odnosno u prvih 30 igrača. Bolje upućeniji tvrde da bi čak mogao da ga "pikira" tim koji bira sa najviših dvocifrenih pozicija.

Ukoliko se takve prognoze ostvare, momak koji je 19. marta 2019. godine u duelu sa Bajernom ispisao istoriju Olimpijakosa kao najmlađi igrač pirejskog kluba u Evroligi ikada, nastavio bi uspešan niz srpskih igrača koji su draftovani i to u prvoj rundi.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.