Pokuševski najviše veruje Milutinovu, a Nikola – Vezenkovu VIDEO

Izvor: B92, 02.Dec.2019, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokuševski najviše veruje Milutinovu, a Nikola – Vezenkovu VIDEO

Košarkaši Olimpijakosa otkrili su kojem saigraču najviše veruju.

Crveno-beli iz Pireja upitani su kome bi najlakše poverili tajnu i u kojeg saigrača imaju najviše poverenja u razgovoru za "Eurohoops".

Na pitanje su odgovorili i srpski košarkaši, Nikola Milutinov i Aleksej Pokuševski.

"Sigurno bi to bio Milutinov. On je takođe Srbin i dosta mi pomaže, na terenu i van njega. Takođe tu je i Papanikolau, tako da njih dvojica", izjavio je Pokuševski.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Sigurno je da između Nikole i Alekseja ne vlada loš odnos, ali je zanimljivo da je Milutinov odabrao samo jednog saigrača – Bugarina Sašu Vezenkova.

"Možda bi to bio Vezenkov jer smo dosta bliski i pričamo istim jezikom. Družimo se svaki dan", kazao je Milutinov.

Zanimljivo je bilo da si Vasilis Spanulis i Jorgos Printezis izabrali jedan drugog, uz Kostasa Papanikolaua, da bi zatim Papanikolau izabrao samo Printezisa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.