Pokušali su da nas ubace u trku sa Liverpulom

Izvor: B92, 27.Dec.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pokušali su da nas ubace u trku sa Liverpulom"

Menadžer Lestera Brendan Rodžers je posle utakmice sa Liverpulom rekao da će tu ekipu biti teško stići u trci za trofej u Premijer ligi.

Duel dve vodeće ekipe takmičenja je završen u korist aktuelnog šampiona Evrope rezultatom 4:0.

Liverpul na polovini sezone u Premijer ligi ima 14 bodova više od Mančester Sitija, i verovatno ni Građani ne misle da je realno da se uključe u borbu za titulu. Ali će se boriti s Lesterom za drugo mesto, a večeras (20.45) >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imaju težak posao na gostovanju Vulverhemptonu. Dvojka je 1,45, a dupla šansa 1X 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Mančester Siti.

"U poslednje dve utakmice smo igrali protiv verovatno najboljih timova u istoriji lige... Ljudi su pokušali da nas uvedu u trku sa Liverpulom, ali mi znamo gde smo", rekao je Rodžers.

On je istakao da ekipa nije bila strpljiva u prvom poluvremenu.

"Morali smo da se branimo, ali su igrači dali sve od sebe. Imali smo šta da naučimo", istakao je Rodžers.

Dodao je i da će biti teško zaustaviti Liverpul u pohodu na titulu u Premijer ligi.

"Oni su pobednici i retko su gubili u poslednjih godinu i po dana", rekao je Rodžers.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.