Pokrivanje usta postaje krupan problem u Premijer ligi

Izvor: N1 televizija, 12.Okt.2018, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrivanje usta postaje krupan problem u Premijer ligi

Rastući trend u Premijer ligi i profesionalnom sportu generalno je da igrači pokrivaju usta rukom kada razgovaraju sa sudijama ili među sobom dok recimo spremaju izvođenje slobodnog udarca. Premijer liga će verovatno morati da nađe način da ovome stane na put.

Premijer liga za sada nema načina da zabrani igračima i trenerima da pokrivaju usta rukama kako ne bi bilo moguće da im neko pročita sa usana šta izgovaraju. Dok njihove reči ostaju daleko od očiju javnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << vlasnici TV prava su ljuti jer gledaoci ne dobijaju kompletan doživljaj. Neki kažu da će se zbog ovoga vlasnici TV prava žaliti Premijer ligi.

"Verovatno će se uskoro razgovarati o tome jer ovo nervira mnoge ljude. Plaćamo 13 miliona funti po meču i hoćemo da gledaoci imaju pun doživljaj. To treba da stane. Neće to promeniti život Premijer lige, ali je stvar principa. To je sve zabava, a zamislite da idete u pozorište i da glumci pokrivaju usta", kazao je jedan funkcioner Skaj televizije.

Iz Premijer lige su do sada poručili da im je problem jasan ali da malo mogu da urade kako bi zaustavili igrače da pokrivaju usta. Činjenica da isto rade i menadžeri će još više otežati eventualne pokušaje Lige da zabrani pokrivajne usta.

Menadžeri to rade kako "čitači sa usana" ne bi mogli da razotkriju njihove taktičke planove, ali je postalo veoma frustrirajuće za mnoge što i igrači posle meča pričaju jedni sa drugima uz ovaj vid diskrecije. Legenda Arsenala Ian Rajt je kazao da ga ovaj trend veoma nervira i da su prvi sa time počeli igrači Barselone. 

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.