Izvor: Piplmetar.rs, 29.Dec.2023, 05:30

Poketino spremio metlu, petorica odlaze iz Čelsija već u januaru?

Autor: Aleksandar Obrenović

četvrtak 28.12.2023.

23:45

Izvor: Sportske.net


Nikako da nauče u Čelsiju. 
Klub koji je, računajući poslednjih nekoliko prelaznih rokova, ubedljivo najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << novca potrošio na dovođenje fudbalera, očigledno nije naučio lekciju, pa klub i sada ređa poraze i čini se da ih i najbolji trener na svetu ne bi mogao podići tako lako. 
Maurisio Poketino je jedan od onih vrhunskih, ali i pored toga morao je da se suoči sa kritikama u poslednje vreme. 
Očekuje se i odlazak nekoliko fudbalera, uglavnom onih koji su nezadovoljni, ili kojima je Poketino nezadovoljan. 
„Atletik“ prenosi da su petorica na spisku za odlazak, a to su Konor Galager, kojeg prate Everton, Vest Hem i Totenhem, Trevor Čaloba i napadač Armando Broja, Jan Matsen koji igra kao bek, kao i Malang Sar koji nije ni registrovan za Premijer ligu, iako ima 100 hiljada funti na nedeljnom nivou. 


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.