Poketino: Važna pobeda posle Barse, crveni kao suza

Izvor: N1 televizija, 06.Okt.2018, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poketino: Važna pobeda posle Barse, crveni 'kao suza'

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino izjavio je da je zadovoljan što njegov tim sa 18 bodova odlazi na reprezentativnu pauzu.

Spursi su savladali Kardif kod kuće 1:0, golom Erika Dajera, i upisali treći trijumf u nizu u ligi.

"Posle poraza od Barselone u sredu, najvažnije je bilo da pobedimo. Kreirali smo mnogo šansi, ali nisu uspeli da damo još koji gol i zatvorimo utakmicu", izjavio je Poketino.

Totenhem je imao olakšan posao na Vembliju, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pošto je vezista Kardifa Džo Rols dobio crveni karton u 58. minutu.

"Iz moje pozicije delovalo je da je čist crveni, ali bila je teška situacija za sudiju. Nil Vornok (menadžer Kardifa) može da se žali, ali to nije moja stvar".

Klub iz Londona posle osam kola ima 18 bodova i trenutno je treći na tabeli.

"Srećan sam što imamo taj broj poena uoči odlaska na pauzu. Na bod smo od samog vrha i potrebno je da napredujemo i dalje. Imamo dve nedelje do sledeće utakmice, čeka nas težak raspored. Nadamo se i da će nam se vratiti povređeni igrači", zaključio je Argentinac.

Poketinov tim u devetom kolu gostuje Vest Hemu, a zatim ga očekuju dueli sa PSV u Ligi šampiona i Mančester Sitijem u Premijer ligi.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.