Pokazao da je veliki: Janković ostavlja 150.000 evra na Marakani

Izvor: Press, 19.Mar.2013, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokazao da je veliki: Janković ostavlja 150.000 evra na "Marakani"

Janković je danas na "Marakani" obavio poslednje dogovore u vezi sa sporazumnim raskidom ugovora. Po slovu ugovora, Zvezda je ostala Jankoviću dužna, u dva dela, 150.000 i 120.000 evra. Prema usmenom dogovoru koji je postignut, a biće potpisan narednih dana, ukupna suma od 270 hiljada evra, koliko iznose neisplaćene obaveze prema Jankoviću, neće biti isplaćena u potpunosti.

Kako saznaje "mojacrvenazvezda.net", Janković je odlučio da se odrekne jednog dela duga, onog većeg, tako da je dogovoreno da 150.000 evra ode u kasu Omladinske škole gde će isključivo biti namenjena ulaganju u postavljanje reflektora i popravku veštačke trave.

Ovaj potez samo govori da Janković tokom svoja dva mandata na klupi Zvezde nije "pucao u prazno velikim rečima" o lojalnosti i ljubavi prema svojoj drugoj kući i da je njegova afekcija prema "crveno-belima" prava i, u ovom slučaju, delima upotpunjena.

Da potsetimo, Janković je juče sporazumno raskinuo ugovor sa Zvezdom a na njegovo mesto je došao Portugalac Rikardo Sa Pinto.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.