Pojavio se UZNEMIRUJUĆI snimak kako odvoze policajca, još se ne zna ZVANIČAN uzrok smrti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2018, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojavio se UZNEMIRUJUĆI snimak kako odvoze policajca, još se ne zna ZVANIČAN uzrok smrti (VIDEO)

Atletik prošao ukupnim rezultatom 4:3.

Tuča navijača na ulicama španskog Bilbaoa odnela je jedan život. Policija Baskije je potvrdila da je jedan njihov pripadnik stradao posle sukoba huligana Atletika i Spartaka iz Moskve. Međutim, uzrok smrti zvanično nije potvrđen. Mediji su preneli informaciju da je podlegao povredama zadobijenim u tuči, ali postoji i verzija prema kojoj je preminuo od posledica srčanog udara. Policija je navela da će se oglasiti tek posle obdukcije. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zamenik ministra unutrašnjih poslova Baskije Žoze Zubiaga je izjavio da sve ukazuje da nije bilo fizičkog kontakta koji bi bio uzrok smrti.

STRAVA I UŽAS! Policajac poginuo u sukobu navijača! (VIDEO+FOTO)

ŽREB ZA LIGU EVROPE: U šeširima VELIKANI, zna se ko na koga MOŽE (FOTO)

Tokom nereda na ulicama, bilo je angažovano čak 500 policajaca, s obzirom da je meč proglašen visokorizičnim. Uhapšeno je i pet osoba, ali se još definitivno ne zna da li su svi Rusi.

Možete i da pogledate snimak na kojem se vidi kako ambulantna kola odvoze policajca.

Inače, Spartak je pobedio (2:1), ali je ukupnim skorom prošao Bilbao (4:3).

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.