Pojavile se i brojke, koliko će Falćineli zaraditi u Zvezdi?

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2020, 09:32

Pojavile se i brojke, koliko će Falćineli zaraditi u Zvezdi?

Deluje da je transfer izvestan, očekuje se još zvanična potvrda sa ''Marakane''.

Dugo je Zvezda birala novog napadača u aktuelnom prelaznom roku, a onda se na predlog Siniše Mihajlovića okrenula napadaču Bolonje Dijegu Falćineliju.

Baš kao i prethodno u Peruđi, Falćineli bi u redove šampiona Srbije stigao na jednogodišnju pozajmicu, uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone.

Dakle, Zvezda neće plaćati obeštećenje za njega ovoga leta, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će, jasno, imati finansijskih obaveza prema samom fudbaleru.

Šta to konkretno znači?

''Žurnal'' je preneo svoja saznanja da će Falćineliju Zvezda plaćati 35.000 evra mesečno, što bi za deset meseci ukupno iznosilo 350.000 evra.

Uz to, predviđeno je da novi Zvezdin napadač dobije i bonus u slučaju plasmana u Ligu šampiona od 100.000 evra. Za taj iznos on bi mogao da bude bogatiji već posle prve dve utakmice u Zvezdinom dresu, pod uslovom da crveno-beli prethodno eliminišu Omoniju, a onda sa njim u timu i Olimpijakos.

Crveno-beli za sada uspešno grabe i ka novoj šampionskoj tituli u Srbiji, pa ako u tome uspeju, Falčineli bi inkasirao još 30.000 evra.

Dakle, najmanje 350.000, a možda i čitavih pola miliona evra mogao bi Falćineli da zaradi u Zvezdi za narednih deset meseci. Pritom, za očekivati je da određene bonuse dobije i u zavisnosti od broja postignutih golova...

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.