Pojačava se Cedevita Olimpija

Izvor: B92, 29.Maj.2020, 20:58

Pojačava se Cedevita Olimpija

Cedevita Olimpija je objavila da je postigla dogovor sa Alenom Hodžićem.

ABA liga se neće nastaviti ove sezone, a Cedevita Olimpija je već počela pripreme za narednu i okuplja ekipu pa su objavili potpis Alena Hodžića.

Radi se o dvadesetsedmogodišnjem beku šuteru koji stiže iz redova Primorske gde je proveo prethodne tri sezone.

Finansijski detalji ovog ugovora kao i njegova dužina, a sam Hodžić je rekao da je izuzetno srećan što je došao u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljubljansku ekipu Cedevita Olimpije.

"Veoma sam srećan što sam došao u Cedevita Olimpiju. Već poznajem sistem Jurice Golemca jer smo radili u Primorskoj i ne verujem da ćemo imati bilo kakvih problema. Već poznajem većinu saigrača jer smo igrali za reprezentaciju i ne mogu da dočekam da sezona počne", rekao je Hodžić.

Alen je u prošloj sezoni imao 9.3 poena, 2 asistencije i 2.5 skokova u proseku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.