Pogodnosti za porodice sa troje i više dece u Kikindi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2021, 13:49

Pogodnosti za porodice sa troje i više dece u Kikindi

Predstavnici Pokreta za decu "Tri plus" i lokalne samouprave u Kikindi, potpisali su danas ugovor, koji će podrazumevati različite benefite za porodice sa troje ili više dece.

"Članstvo u Pokretu za decu znači da će grad Kikinda donositi mere i raditi na tome da se porodicama sa troje ili više dece olakša život. Ovo je samo jedan od načina da se borimo protiv nevidljivog neprijatelja današnjice, odnosno bele kuge", naglasio je predsednik Pokreta za decu "Tri plus" Vladica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Gavrilović.

Jedan od ciljeva je da se u program "Tri plus" uključe i javna preduzeća iz lokalne samouprave, kao i preduzetnici u Kikindi.

"Heroji su oni koji odluče da u ovakvim vremenima imaju više od dvoje, odnosno troje dece. Na ovaj način, želimo da učinimo ponosne naše sugrađane koji imaju troje ili više dece. Sve ćemo učiniti d u narednom periodu pospešimo rađanje u našem gradu", naglasio je gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač.

Distribucija kartica "Tri plus" očekuje se u narednom periodu, budući da je epidemijska situacija povoljnija. U gradovima u kojima program "Tri plus" već funkcioniše, porodice sa troje ili više dece imaju beneficije kada su u pitanju troškovi iz različitih oblasti, poput popusta za ulaznice za bazen ili klizališta, kao i za treniranje dece u sportskim društvima. Pored kartice, porodice će dobiti i prospekt, u kom je tačno naglašeno u kojim trgovinskim objektima mogu da ostvare popuste.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.