Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2020, 13:16

Pogodite ko će do tačdauna: Džons, Adams, Gronkovski, Kap, Kamera, Koner, Lokit, Džejkobs...

Zanimljiva ponuda Mozzarta od 68 igrača

Bogata ponuda kladionice Mozzart za igru tačdaun ili ne. Na vama je na pogodite koji igrač u NFL-u će da poentira, unese loptu u end zonu rivala ili uhvati pas od kvoterbeka. U nedelju se igra 11 utakmica, a u ponudi su 68 igrača.

Grin Bej bi trebalo lagano da slavi protiv slabašnog Džeksonvila. Dobra vest za Pekerse je da se u tim vratio startni raning bek Eron Džons. On je propustio dve utakmice protiv Hjustona >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Minesote zbog povrede, ali je igrao u prošlom kolu protiv San Franciska. Ove sezone je šest puta uneo loptu u end zonu rivala, uz jedno poentiranje hvatanjem. Kvota da će da poentira na Lembo fildu protiv Džeksonvila je 1,45.

Risiver Grin Beja Devonte Adams je prava tačdaun mašina. On je ove sezone uhvatio čak osam lopti za poentiranje od strane kvoterbeka Erona Rodžersa, a čak šest puta u poslednje tri utakmice. Kvota da će da uhvati pas u end zoni protiv Džeksonvila je 1,50.

Tampa Bej želi da se vrati u pobednički ritam posle užasne utakmice prošlog vikenda protiv Nju Orleansa na svom terenu. Rob Gronkovski nije imao svoj dan pre sedam dana. Ako postigne tačdaun protiv Karoline u Šalrlotu kvota u Mozzartu je odlična, čak 2,50.

Sijetl će u Los Anđelesu da se osloni na "bombe" Rasela Vilsona. Tajler Lokit je veoma raspoložen u ovom šampionatu, posebno hvata dugo lopte asa Sihoksa. Ako poentira protiv Remsa, kvota je 2,05.

Najbolji risiver Remsa je Kuper Kap. Ako on uhvati pas u end zoni Sihoksa možete da zaradite 2,10 puta veću sumu od uložene.

Raning bek Nju Orleansa Sejnts Elvin Kamera igra fantastično ove sezone. Ima pet tačdaunova trčanjem. Poentirao je i prošle nedelje u Tampi. Ako to uradi i danas protiv San Franciska, kvota je 1,50.

Najbolji raning bek Pitsburga je Džejms Koner. Ukoliko snažni trkač unese loptu u end zonu Sinsinatija kvota je 1,60.

Udarna igla Las Vegasa je raning bek Džoš Džejkobs. On ima šest tačdauna u ovom šampionatu, a ukoliko poentira protiv divizijskog rivala Denver Bronkosa, kvota je 1,70.

U odsustvu povređenog Odela Bekama, najviše lopti u napadu Klivlenda ići će ka Džarvisu Lendriju. Kvota da će iskusni risiver da uhvati pas Bejkera Mejfilda u end zoni Hjustona je 2,35.

KOMPLETNA PONUDA MOZZARTA ZA IGRU TAČDAUN – DA ILI NE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.