Pogledajte sudijsku grešku na meču Milan – Juventus

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Feb.2012, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte sudijsku grešku na meču Milan – Juventus

Bes, ljutnja i neverica. U Milanu posle velikog derbija s Juventusom na Đuzepe Meaci (1:1) ne mogu da se pomire s činjenicom da sudija Paulo Taljavento nije priznao pogodak Salija Muntarija u 25. minutu.
Svi u taboru rosonera premotavaju snimak na kome se lepo vidi da je golman Juventusa Đanluiđi Bufon izvadio loptu, koja je celim obimom prešla gol liniju. Milan je već vodio 1:0, a da je bilo 2:0 odmakao bi jedinom konkurentu za titulu četiri boda, uz utakmicu više.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> – To je strašno, nemam reči, bilo je očigledno da je lopta celim obimom prešla gol liniju, a sudija nije priznao pogodak – nije krio nezadovoljstvo napadač šampiona Robinjo. – Takva sudijska greška može da bude presudna u borbi za Skudeto, možda je i odluči.
Jedan od najiskusnijih u timu Stare Dame kapiten i golman Đanluiđi Bufon tvrdi da nije gledao gde je gol linija već da odbrani.
Sve se dogodilo toliko brzo da nisam video da li je lopta prešla gol liniju. Da budem iskren, i da jesam, ne bih sigurno to rekao sudiji – istakao je Bufon.
Posle izjave prekaljenog čuvara mreže sigurno će se još više uzburkati strasti. Biće kritikovan zbog nepoštovanja fer – pleja, ali će ga deo javnosti podržati zbog iskrenosti.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.