Pogledajte ovo Jović je AVION, večeras sledi nagrada! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte ovo "Jović je AVION", večeras sledi nagrada! (video)

Tako je španski "AS" prokomentarisao ono što je uradio Srbin. Ali, to treba pokazati na utakmicama, prva šansa vrlo brzo...

Luka Jović je dobio dosta kritika za prvi nastup u Realu, protiv Bajerna, dok je u drugoj utakmici Zidan morao da ga izvede, protiv Arsenala. Naime, pošto je isključen Naćo, Srbin je već nakon dvadesetak minuta zamenjen, u igru je ušao Varan.

Međutim, Luka odlično radi na treninzima, španski mediji prenose da je Zidan itekako zadovoljan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a danas "AS" donosi naslov "Jović je avion", uz akciju sa treninga gde je Srbin nakon neverovatnog skoka zatresao mrežu.

No, to je trening, dokazuje se i na mečevima, Real igra noćas protiv Atletika na turneji u Americi, i kako sada stvari stoje Jović će početi meč.

Kao neka vrsta nagrade za zalaganje i pokazano na treninzima, Zidan mu ponovo daje šansu od prvog minuta, igraće po svemu sudeći u tandemu za Benzemom.

🚀 Conexión CARVAJAL - JOVIC. ¡Qué remate! pic.twitter.com/BOHFGXo3rU

— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) 26. јул 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Oglasio se alarm u Madridu, Jović 31. povređeni igrač od januara! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2019, 09:14

Luku Jovića je po dolasku u madridski Real poterao ozbiljan maler. Prvo su ga madridski novinari razapeli posle debija u dresu Kraljevskog kluba, onda je bio žrtva Naćovog protiv Arsenala i s terena je morao prinudno da izađe već posle 15 minuta, a onda je u sinoćnjem demoliranju od Atletika izašao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.