Pogledajte očajan pokušaj Endija Kerola da iznudi penal protiv Njukasla /video/

Izvor: Blic, 01.Apr.2012, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte očajan pokušaj Endija Kerola da iznudi penal protiv Njukasla /video/

Njukasl je pobedio Liverpul sa 2:0 u utakmici 31. kola Premijer lige a utakmicu je pored dva gola Sisea obeležio jedan od najgorih pokušaja iznude jedanaesterca, a čiji je tvorac bio Endi Kerol.

Bivši fudbaler Njukasla kao da je imao opsesiju da u ovom duelu mora da postigne gol u dresu Liverpula da je od prvog minuta jurio bez mnogo rezona ka golu "svraka", a kada je video da će ga teško savladati pribegao je očajnoj glumi.

Kerol je u 10. minutu ušao u kazneni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prostor Njukasla, pokušao je da, prolazeži kraj Tima Krula iscenira prekršaj ali je to učinio toliko loše da su mu se svi na tribinama smejali, dok mu je sudija Martin Etkinson bez mnogo dvoumljenja pokazao žuti karton.

Sporni "prekršaj" nad Kerolom možete videti na snimku OVDE.

Povezane vesti: Kerol obećao da se neće radovati ako da gol Njukaslu Kerol: Nervozan sam zbog povratka u Njukasl Lane Jovanović odbio i Njukasl Pardju: Nije istina da smo oterali Kerola! Kerol: Ljudi, ja uopšte nisam hteo da pređem u Liverpul!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.