Pogledajte kako Novak uživa u sambi sa Brazilkama i trese mreže /video/

Izvor: Blic, 19.Nov.2012, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako Novak uživa u sambi sa Brazilkama i trese mreže /video/

Novak Đoković je poznat kao veliki humanitarac i šoumen, a upravo su te dve osobine maksimalno došle do izražaja tokom njegovog boravka u Brazilu. Družio se sa decom iz favela, igrao teniski i fudbalski egzibicioni meč, a i plesao sa Brazilkama.

Nole je i u zemlji kafe i fudbala pokazao da kakav je čovek. Nije mu bilo teško da posle izuzetno naporne sezone ode u Brazil i prvo otvori sa Gustavom Kuertenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << javni teniski teren, a potom su odigrali egzibiciju na šljaci.

Po završetku meča je uživao u plesu sa Brazilkama i demonstrirao i da mu igranje sambe nije strano.

A u nedelju je reket zamenio kopačkama u egzbicionom duelu sa legendama brazilskog fudbala poput Zika, Kafua i našeg Dejana Ramba Petkovića. Iako tenis igra desnom rukom, loptu šutirao levom, a pored dve asistencije, upisao se u strelce kada je uspešno izveo penal.

Đokovića čeka više nego zaslužan odlazak na odmor, a žutoj loptici se vraća 9. decembra kada će odigrati humanitarni meč na Karabima.

Povezane vesti: Novak pokazao Brazilcima majstorije i u kopačkama Kuerten pobedio "blizanca" Novaka, srpski teniser nije odoleo Brazilkama! /video/ Novak se družio sa klincima u Riju, sve spremno za teniski i fudbalski spektakl Đoković promoviše tenis u favelama i igra fudbal sa Rambom


Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak igrao tenis, fudbal i sambu u Brazilu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2012

Novak Đoković ponovo je pokazao koliki je humanitarac i šoumen, pa se tako tokom boravka u Brazilu družio sa decom iz favela, igrao teniski i fudbalski egzibicioni meč, imitirao i plesao sambu sa lepim Brazilkama..."Sve radnje radi" - Novak Đoković.. ..Nole je i u zemlji kafe i fudbala pokazao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Sve mu loše: Đoković u sendviču dve brazilske igračice! (VIDEO)

Izvor: S media, 20.Nov.2012, 10:20

Nije propustio da u Brazilu oseti vrhunsku zabavu! ..Novak Đoković otputovao je u Brazil na revijalnu utakmicu. Dok je boravio tamo nije propustio priliku da zaigra sa lokalnim igračicama. Međutim dobro se snašao, iako su ga dve vrele guze stisnule uz sebe i vrckao je možda čak i bolje od njih....

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.