Pogledajte: Anćeloti na tribinama zauzeo mesto jednoj gospođi /video/

Izvor: Blic, 23.Jan.2011, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Anćeloti na tribinama zauzeo mesto jednoj gospođi /video/

Na utakmici FA Kupa za omladince između Čelsija i Arsenala dogodila se zanimljiva scena u kojoj je glavni junak bio Karlo Anćeloti.

Anćeloti je promrzao došao na stadion kako bi posmatrao neke nove klince u podmlatku Čelsija, ali nije obratio pažnju da je seo na pogrešno mesto.

Zato se zbunio kada mu je u jednom trenutku prišla izvesna gospođa koja mu je skrenula pažnju da je seo na njenu stolicu, jer je kupila ulaznicu upravo za to mesto.

Iako obavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << važnu funkciju u Čelsiju, Anćeloti zna da nema pravo da krši propise Stamford Bridža te se kiselo nasmejao i ustao sa stolice govoreći saradnicima da i oni moraju da ga prate u "preseljenju".

Zanimljivo je da nigde oko njih nije bilo zauzetih mesta, te je i gospođa mogla da sedne gde god želi, ali pravila su pravila.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.