Poginuo američki olimpijac

Izvor: B92, 14.Jun.2023, 21:38

Poginuo američki olimpijac

Američki takmičar u ski skokovima Patrik Gasijenica poginuo je u saobraćajnoj nesreći na motociklu, saopštila je policija iz Čikaga.

Kako se navodi, 24-godišnji Gasijenica poginuo je u ponedeljak uveče u selu Bul Veli, na severozapadu Čikaga.

On je na prošlogodišnjim Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu osvojio 49. i 53. mesto u pojedinačnoj konkurenciji, a u ekipnoj 10. mesto zajedno sa Kejsijem Larsonom, Kevinom Binerom i Dekerom Dinom.

Prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone se takmičio na jednom međunarodnom takmičenju u Mičigenu, gde je zauzeo 37. mesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SVET SPORTA ZAVIJEN U CRNO: U teškoj nesreći poginuo mladi olimpijac (24), jedan od najvećih talenata

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 14:17

Američki ski skakač Patrik Gasijenika poginuo je u saobraćajnoj nesreći, saopštila je policija iz Čikaga...Gasijenika je učestvovao na Olimpijskim igrama 2022. godine u Pekingu, i sa reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država zauzeo je deseto mesto...Individualno, bio je 49. na normalnom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.