Poginula dva radnika Bešiktaša u terorističkom napadu

Izvor: MozzartSport.com, 11.Dec.2016, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula dva radnika Bešiktaša u terorističkom napadu

U eksploziji dve bombe kod stadiona istanbulskog kluba život izgubilo ukupno 29 osoba, 166 ranjeno

Teroristički akt, u kojem je ciljana policija, kako nadležni tvrde, a koji se dogodio u blizini stadona Bešiktaša, odneo je 29 ljudskih života, a još 166 je ranjeno. Kako je saopštio predstavnik za medije istanbulskog kluba, dva njihova uposlenika su poginula u eksplozijama, radnik magacina i obezbeđenja.

 Napad se dogodio otprilike dva sata posle meča >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << turske Super lige između Bešiktaša i Burse (2:1), tako da su navijači na svu sreću već napustili stadion i njegovu okolinu. Tokom napada dogodile su se dve eksplozije, jedna u parku od strane bombaša-samoubice, a drugi detoniranjem automobila-bombe u blizini autobusa sa turskim bezbednosnim snagama.

.

Trenutak eksplozije snimljen na privatnom videu:

Youngsters playing guitar recorded the moment of blast in #Besiktas #Istanbul pic.twitter.com/H4GVfSrmnE

(ilustracija: Thinkstock)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.