Pogbina odluka, Junajted nemoćan!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogbina odluka, Junajted nemoćan!

Francuz odbija promenu scenarija.

Zinedin Zidan neće uspeti da sarađuje sa svojim sunarodnikom tokom ove godine. Junajted je bio izričit u svojim zahtevima, "crveni đavoli" su stavili cenu od 200 miliona evra za usluge svog veznog igrača.

Istrošeni madridski klub nije uspeo da dođe do dogovora, ali ne bi trebalo da odustaju od ovog transfera.

Čelnici premijerligaša su pokušali da produže ugovor sa svojim nekadašnjim kapitenom, ali Pogba ne deli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << isto mišljenje.

Francuz ima još dve godine na svom postojećem ugovoru plus opciju da se produži na još 12 meseci.

Čelnici Junajteda su hteli da parafiraju jači i duži ugovor, ali je Pogba to navodno odbio. Izgleda da Francuz nije promenio mišljenje, njegova želja ostaje selidba među "kraljeviće".

Sam igrač je rekao da njegova odluka neće uticati na partije u Junajtedu, ali deluje da "ne drži reč", makar u zadnjih par utakmica.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.