Pogba se vratio posle 390 dana i – povredio!

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 10:20

Pogba se vratio posle 390 dana i – povredio!

Duže od godinu dana čekao je Pol Pogba da opet počne neku utakmicu i odmah se povredio.

Francuski vezista se posle 390 dana našao u startnih 11 Juventusa u pobedi nad Kremonezeom (2:0) u nedelju.

Međutim, Pogba je već u 21. minutu morao da napusti teren zbog nove povrede.

Tridesetogodišnji fudbaler je propustio veći deo tekuće sezone zbog problema sa kolenom, zbog čega nije igrao ni na Svetskom prvemstvu u Kataru.

Vratio se na kratko u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << februaru protiv Rome, ali je tada ekspreno obnovio povredu.



"Ova vrsta povrede obično znači oporavak od oko 15-20 dana",
rekao je za AFP izvor iz kluba.

Pošto se sezona u Italiji završava 4. juna, ova povreda ne ostavlja gotovo nikakve šanse da francuski fudbaler ponovo zaigra u dresu Juventusa.

S druge strane, ima šanse da bude spreman za sledeće okupljanje reprezentacije Francuske zakazano za jun, pred mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Gibraltara i Grčke.

Pogba se od početka sezone i povratka u Juventus, posle šest godina provedenih u Mančester junajtedu, muči sa povredama. Njegova sezona je do sada bila ograničena na samo deset nastupa, maksimalno po 25 minuta.

Nakon što mu se to sada dogodilo drugi put, pitanje je da li će ostati u Torinu posle leta, iako ima ugovor na još tri godine.

U međuvremenu, Juventus je napravio ogroman korak ka plasmanu u Ligu šampiona.

Tri kola pre kraja Juve ima osam bodova više od petoplasiranog Milana, pa mu za "overu" nastupa u eliti fali još jedan remi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NOVI MALER: Kraj sezone za Pogbu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023

Francuza čeka još jedna pauza...Fudbaler Juventusa Pol Pogba odsustvovaće do kraja sezone zbog povrede mišića leve butine, prenose italijanski mediji...Pogba se povredio na meču 35. kola Serije A protiv Kremonezea (2:0). Francuski fudbaler je zbog povrede teren napustio u 24. minutu...U saopštenju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.