Pogba nije odustao, problem je Zidan!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba nije odustao, problem je Zidan!

Francuz se i dalje nada, ali trenutna pozicija Zinedina Zidana sugeriše da je Real dalje nego ikada...

Pol Pogba nije promenio mišljenje. On i dalje želi da ode iz Junajteda, ali neće praviti probleme. Kažu da je razočaran svime što se desilo, no bio je jasan posle pobede protiv Čelsija, dok je tu, daće sve od sebe.

Kažu da još nije izgubio nadu u preokret u poslednje dve nedelje prelaznog roka, ali to je malo verovatno.

Prvo, Junajted nije doveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zamenu, drugo, na "Old Trafordu" su ubeđeni da Real nema 180 miliona evra da kupi Francuza. Saigrači u svlačionici su ubeđeni da Pogba ostaje, ali i da će probati isto narednog leta, mada bi tada veće šanse navodno imaju Juve.

Zbog čega?

U Španiji smatraju da Zidan neće dugo potrajati na klupi, razočaran je Perezovim stavom, potera za Nejmarom pokazuje da nije novac u pitanju, jednostavno predsednik nije poslušao trenera.

Sa druge strane, Zidan je navodno obećao Pogbi da će ga dovesti u Real, sada je minirao transfer Eriksena koga ne želi u ekipi. Zidan je pristao da se vrati u finišu očajne sezone kako bi skrenuo pažnju sa katastrofalnih rezultata i odlaska Ronalda, ali je to izgleda samo bio manevar Pereza da amortizuje nezadovoljstvo.

Sinoć je Dijego Tores novinar "El Paisa" rekao "Independentu" da Zidan izgleda kao čovek koji će uskoro otići, a da je nad klubom senka Žozea Murinja.

To bi naravno sprečilo transfer Pogbe koji ima ugovor još sezonu, ali će sigurno Junajted jednostrano aktivirati klauzulu po kojoj može da produži obavezu Francuzu do leta 2021.

Ipak, narednog leta, ako Pogba ostane, pozicija Junajteda u pregovorima neće biti tako jaka.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.