Pogba će odlučiti na kraju sezone

Izvor: B92, 07.Maj.2022, 14:30

Pogba će odlučiti na kraju sezone

Francuski fudbaler Pol Pogba neće doneti odluku o svojoj budućnosti pre kraja sezone, preneli su britanski mediji.

Skaj Sport je prošlog meseca preneo da Pogba nije iskuljučio ostanak u Premijer ligi, kao i da su dva kluba iz najvišeg ranga takmičenja u Engleskoj bila u kontaktu sa predstavnicima francuskog fudbalera.

Takodje, pojavili su se izveštaju o interesovanju Junatedovog gradskog rivala, Mančester sitija, a Skaj Sportu je rečeno da će Pogba razmotriti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svaku konkretnu ponudu koja mu bude predstavljena.

Siti je bio zainteresovan za Pogbu i 2018. godine, a poznato je da ovaj 29-godišnji Francuz veoma ceni trenera tog kluba Pepa Gvardiolu, piše Skaj Sport.

Za Pogbu, kako se navodi, i dalje zaineresovani Real Madrid, Juventus i Pari Sen Žermen.

Pogba, koji je u Junajted stigao 2016. godine iz Juventusa za 93 miliona funti, slobodan je da pregovara sa klubovima van Engleske. Medjutim, ne može zvanično da pregovara sa engleskim klubovima dok mu ne istekne ugovor., što će biti na kraju tekuće sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.