Pogba: Odluka je nepravedna, žaliću se

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 16:35

Pogba: Odluka je nepravedna, žaliću se

Pol Pogba je reagovao na odluku suda da ga suspenduje četiri godine zbog doping afere.

Pogba je bio pozitivan krajem avgusta prošle godine na testiranju posle meča sa Udinezeom, da bi isto bilo utvrđeno i testovima kasnije u oktobru.

Francuski fudbaler se oglasio na društvenim mrežama povodom presude.

"Obavešten sam o odluci danas od Tribunala za antidoping, uveren sam da je presuda nepravedna. Tužan sam, šokiran i slomljeno mi je srce jer sve što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam gradio tokom profesionalne karijere mi je oduzeto. Kada budem slobodan zakonski da pričam, prava priča biće objavljena, ali nikada nisam uzimao suplemente s namerom da bih kršio antidoping pravila. Kao profesionalni sportista nikada nisam učinio ništa da poboljšam svoje izdanje koristeći supstance, nikda nisam iskazao nepoštovanje ili kritikovao sportiste i navijače timova za koje sam igrao ili one koji su bili protiv. Kao rezultat današnje odluke, žaliću se Sudu za sportsku arbitražu", poručio je Pogba.

Pogba je u igračkoj karijeri nosio dresove Mančester junajteda i Juventusa, a za Francusku je odigrao 91 meč i postigao 11 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Oglasio se Francuz prvi put poslije kazne

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Feb.2024

Pol Pogba je reagovao na odluku suda da ga suspenduje četiri godine zbog doping afere.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.