Pogačar operisan, neizvestan za Tur dFrans

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 14:04

Pogačar operisan, neizvestan za Tur d'Frans

Dvostruki pobednik biciklističke trke Tur d'Frans, Slovenac Tadej Pogačar, uspešno je operisan nakon preloma zgloba leve ruke na trci u Belgiji

Ovaj 24-godišnji slovenački biciklista povredio se juče kada je pao na 85. kilometrku trke Lijež – Bastonj – Lijež.

Pogačar je odmah prebačen u bolnicu u Genku odakle će, po proceni, u ponedeljak otići kući.

Njegov tim je naveo da će on potom na rehabilitaciju, a ne zna se koliko će trajati oporavak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da li će povreda uticati na njegove pripreme za Tur d'Frans koji počinje 1. jula iz Bilbaa, u Španiji.

Pogačar je posle trke Lijež – Bastonj – Lijež planirao odmor i nije trebalo da učestvuje na Điro d'Italiji, koji startuje 6. maja

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slovenački biciklista operisan poslije pada na trci u Belgiji

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2023

Dvostruki pobjednik biciklističke trke Tur d'Frans Slovenac Tadej Pogačar trebalo bi tokom dana da bude pušten na kućno liječenje, pošto je uspješno operisan nakon preloma zgloba lijeve ruke na trci u Belgiji, saopštio je njegov tim Emirejts, prenosi AP.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.