Podolski definitivno prelazi u Arsenal

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2012, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podolski definitivno prelazi u Arsenal

Fudbalski klub Keln potvrdio je danas da će nemački reprezentativac Lukas Podolski napustiti ekipu i da će otići u engleski Arsenal.

Podolski je rekao da mu se pruža prilika da igra u "vrhunskom evropskom klubu".

O njegovom prelasku pričalo se mesecima, a nemački reprezentativac objasnio je da mu nije bilo lako da donese odluku da ode iz Kelna, ali da mu je ovo velika šansa u karijeri.

Finansijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << detalji transfera nisu saopšteni, kao ni dužina ugovora koji će Podolski potpisati sa "tobdžijama". On je ponikao u Kelnu, zatim je 2006. godine otišao u Bajern, da bi se posle tri godine vratio u matični klub.

Za reprezentaciju Nemačke, ovaj fudbaler koji je rođen u Poljskoj, do sada je odigrao 95 utakmica i postigao 43 gola.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.