Šveđanina vređali zbog promašaja protiv Španije

Izvor: B92, 15.Jun.2021, 17:57

Šveđanina vređali zbog promašaja protiv Španije

Fudbalski savez Švedske podneo je prijavu policiji nakon što je igrač Markus Berg bio izložen pretnjama na društvenim mrežama.

On je na utakmici sa Španijom na Evropskom prvenstvu u 61. minutu sa četiri metara promašio prazan gol.

Španija i Švedska odigrali su juče u Sevilji nerešeno 0:0, u meču prvog kola Grupe E.

Švedski fudbaler rekao je da je isključio naloge na društvenim mrežama, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali da je upoznat sa uvredama i pretnjama.

"Juče je bilo teško, a sinoć je bilo isto tako. Ono što se dešava na društvenim mrežama je zaista tužno. To je šansa koja se u gol pretvori u 99 od 100 situacija. Prvi sam koji diže ruku i kaže da je to morao biti gol. To je ono što me razočarava", rekao je Berg.

Selektor Jane Anderson istakao je da je zlostavljanje, koje je na internetu doživeo Berg "potpuno neprihvatljivo".

"Markus je kao i svi ostali, izuzetno ponosan što igra na velikom takmičenju i mogu da garantujem da niko namerno ne igra loše. Igrači daju sve od sebe kada su na terenu, a napadi na njih su potpuno neprihvatljivi", rekao je Anderson.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fudbalski savez Švedske podneo prijavu zbog pretnji Bergu

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jun.2021

Fudbalski savez Švedske podneo je prijavu policiji nakon što je igrač Markus Berg bio izložen pretnjama na društvenim mrežama, posle utakmice sa Španijom na Evropskom prvenstvu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.