Podmlađeni rukometaši Srbije poraženi na turniru u Dohi

Izvor: Blic, 27.Dec.2014, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podmlađeni rukometaši Srbije poraženi na turniru u Dohi

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Katara sa 27:26 (14:13) na prijateljskom turniru u Dohi.

Pred oko 8.000 gledalaca u hali "Lusail", gde će se igrati finale Svetskog prvenstva u januaru, podmlađeni tim Srbije pružio je jak otpor selekciji koju predvodi Valero Rivera, najtrofejniji trener svih vremena.

Izabranici selektora Dejana Perića su u prvom poluvremenu imali četiri gola prednosti, ali je Katar uspeo da preokrene rezultat i na odmor ode >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa minimalnim vođstvom 14:13.

Srbija je u nastavku zaigrala bolje i vodila, ali je iskusniji tim Katara na kraju uspeo da zabeleži trijumf. Rukometaši Srbije u subotu se od 16 sati po srednjeevropskom vremenu sastaju sa Rusijom.

Selektor Dejan Perić istakao je zadovoljan igrom i odnosom igrača na meču, uprkos porazu.

"Tokom cele utakmice igrali smo borbeno, hrabro, ekipa na terenu je sprovela sve zamisli. Zadovoljan sam odnosom i s obzirom na to da smo imali šest debitanata i kompletnim učinkom ekipe. Drago mi je što sam dao šansu svim igračima i da ekipa nije podlegla pritisku prepune hala", rekao je Perić posle meča.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.