Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2020, 22:24

Podgorica i Gorica idu u ABA 2 ligu?

Navodno je sve blizu realizacije

Proširenjem ABA lige otvorila su se dva mesta za ABA 2 takmičenje za koja će zainteresovani klubovi morati da plate specijalnu pozivnicu.

I već su se javila dva kluba, pa su ostale samo formalnosti da postanu novi članovi regionalnog društva - u pitanju su KK Podgorica i zagrebačka Gorica, pišu podgoričke Vijesti.

Podgorica je klub koji finansira Bemaks, deo je iste grupacije kao regionalni šampion ŽKK Budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bemaks, zbog čega su klubovi ABA lige smatrali da zaslužuje da uđe u to društvo.

Tim koji je nedavno preuzeo doskorašnji trener Lovćena Zoran Kašćelan biće najmlađi u ABA 2 ligi, jer će u njemu nastupati igrači rođeni 2000. godine i kasnije, ističu Vijesti.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.