Počinju kvalifikacije za EP – Orlovi dočekuju Baćuške (20.30 – RTS 2)

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Okt.2012, 02:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju kvalifikacije za EP – Orlovi dočekuju Baćuške (20.30 – RTS 2)

U Nišu je, opet, izvanredna sportska atmosfera. U dvorani Čair večeras će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2014. godine igrati reprezentacije Srbije i Rusije.
Žarko Šešum je izrazio očekivanja da će Orlovi pred navijačima u Nišu biti kao i uvek – pobednici. I dodao:
- Niš je poznat po izvanrednoj atmosferi na rukometnim utakmicama, posebno kada u Čairu igra reprezentacija. Nama je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << podrška sa tribina veoma potrebna, a kako igramo protiv izvanrednih Rusa, može da bude i presudna – rekao je levi bek nemačkog Rajn Nekar Lovena.
Atmosfera u ekipi je odlična i verujem u našu pobedu, rekao je Marko Vujin:
- Spremni smo za najveća iskušenja iako ćemo, činjenica je, igrati skoro sa kombinovanim timom protiv Rusa. Naravno, očekujem maksimalnu podršku sa tribina Čaira.
Za Nišlije, koji su nekada imali i po nekolicinu reprezentativaca ovaj meč je od posebne važnosti. Posle dužeg vremenskog perioda u sastavu reprezentacije biće i Darko Đukić desno krilo domaćeg Železničara, mladić od nepunih 18 godina.
Veselin Vuković večeras neće moći da računa na povređene Nikolu Manojlovića, Rajka Prodanovića, Rastka Stojkovića, Strahinju Milića, po ranijem dogovoru iz privatnih razloga izostaje kapiten Momir Ilić, a po odluci selektora u odnosu na januarsko Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre nema ni Dalibora Čuture i Bojana Beljanskog.
ULAZNICE 200 DINARA
Organizatori večerašnjeg meča Srbije i Rusije saopštili su juče da još ima ulaznica.
Prodavaće se i danas na kioscima ispred niške dvorane po ceni od samo 200 dinara.
GRUPA 7
Prvo kolo: Austrija – BiH danas u 20.25, Srbija – Rusija danas u 20.30.
Drugo kolo: BiH – Srbija nedelja u 17, Rusija – Austrija nedelja u 17.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EP (kvalifikacije): Desetkovana Srbija traži pomoć niških navijača

Izvor: Sportal.rs, 31.Okt.2012

Rukometaši Srbije počinju u sredu kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, u Nišu, protiv Rusije (20:30 TV).

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.