Počinju Dani opštine Stara Pazova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2018, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju "Dani opštine Stara Pazova"

Nastupom jedne od najpopularnijih srpskih i jugoslovenskih rok grupa "Riblje čorbe" sa lokalnom muzičkom predgrupom "Krave na putu" večeras na Trgu Dr Zorana Đinđića od 21 sat počinje obeležavanje trodnevne manifestacije "Dani opštine Stara Pazova" koje se nastavlja u sredu 1. avgusta kada će nastupiti lokalni muzički sastavi "Tezgarok" i "Pro bono" takođe na Trgu od 21 sat.

Poslednjeg dana obeležavanja 2. avgusta na Svetog Iliju tačno u podne održaće se svečana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sednica SO u Pozorišnoj sali, od 19 sati zakazana je promocija ilustrovane knjige "Stara Pazova" Branka Oreščanina u istom prostoru, dok je od 21 sat na Trgu planiran koncert Ace Lukasa sa predgrupom "Pangea bojs", ovogodišnjim pobednicima prve "Pazovizije".

Ova manifestacija se održava po prvi put i jedna je od 11 proglašenih za manifestacije od značaja za opštinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

„Dani Opštine 2018“- Stara Pazova

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Jul.2018

BEOGRAD - Manifestacija „Dani Opštine 2018“ održaće se u Staroj Pazovi od 31.07- 2.8.2018. godine.. .  . U nameri da za svoje građane pruži dobre i kvalitetne događaje, trenutke za opuštanja i dobra letnja druženja, lokalna samouprava se potrudila da, predviđenim sadržajima, zadovolji...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.