Počinje sezona trošenja - Ovo je Murinjov plan!

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje sezona trošenja - Ovo je Murinjov plan!

Prvi je izgleda štoper koji će koštati oko 50 miliona evra...

Iako je Žoze Murinjo izjavio da neće kupovati, u slučaju da svi igrači ostanu, to je bilo dvosmisleno. Mediji Engleskoj insistiraju da je tražio novog štopera, da želi Diopa iz Vest Hema koji košta oko 50 miliona evra.

Na listi želja su još Žerson, vezista Flamenga, kao i napadač Reala Vinisijus Žunior. Ovaj drugi je teška meta, ali u klubu će probati da prodaju Eriksena Realu, šest meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pre isteka ugovora, ali i da eventualno pokušaju da dovedu talentovanog napadača kao deo sporazuma.

Osim Eriksena, klub bi mogli da napuste otpisani Vanajama kao i Deni Rouz. Što se tiče Vertongena, veruje se da bi mogao da potpiše novi ugovor, ali dolazak Diopa bi verovatno to promenio.

Ono što je sigurno Moura ostaje, Murinjo smatra da može da ga iskoristi, a prema dogovoru sa Levijem, Portugalac će većinu sredstava od prodaja moći da uloži u nove igrače, na leto.

On i dalje ubeđuje Eriksena da potpiše novi ugovor, ali za tako nešto gotovo da nema nikakve šanse.

U svakom slučaju, stiže vreme trošenja, pred dolazak, Murinjo je dobio obećanje da će moći da ojača tim na ključnim pozicijama u odbrani, kao i da dovede još jednog napadača.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.