Počinje prodaja karata za Evrobasket

Izvor: MVP.rs, 27.Sep.2016, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje prodaja karata za Evrobasket

Navijači će tokom čitave nedelje biti u prilici da kupuju ulaznice.

FIBA je objavila raspored prodaje ulaznica za Evrobasket 2017 koji će biti održan u četiri zemlje: Finskoj, Turskoj, Rumuniji i Izraelu. Grupna faza turnira će se igrati od 31. avgusta do 8. septembra, dok je završna, koja će se igrati u Turskoj, zakazana za period od 9. do 17. septembra.

Ulaznice za ovaj događaj će prvo biti puštene u Tel Avivu (utorak), zatim u Istanbulu (sreda), dan kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << u Klužu (četvrtak) i na kraju u Helsinkiju (petak).

Sastav grupa će biti poznat tek 22. novembra kada će biti održan žreb, zato će fokus oko prodaje karata biti na domaćim timovima. Za ostale informacije oko prodaje karata posetite sajt http://www.fiba.com/eurobasket/2017/tickets.

(foto: FIBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.