Izvor: RTS, 22.Jan.2023, 00:20

Počinje osmina finala u Melburnu, Novak na terenu u ponedeljak

U noći između subote i nedelje očekuju nas prvi dueli osmine finala Australijan opena, u obe konkurencije. Jedini srpski predstavnik Novak Đoković svoj meč protiv Aleksa De Minora igra u ponedeljak.
Mečevima osmine finala, u muškoj i ženskoj konkurenciji, nastavlja se takmičenje na prvom grend slemu u sezoni.

Kod kuškaraca igraće se mečevi iz "gornje" polovine žreba, a prvi će na teren Hubert Hurkač i Sebastijan Korda na "Rod Lejver >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << areni".
Pobednik tog duela u četvrtfinalu će se sastati sa boljim iz meča između Jošihita Nišioke i Karena Hačanova, koji se igra na "Džon Kejn areni".
Na "Lejveru" u večernjem terminu igraju Stefanos Cicipas i Janik Siner, a pobednik tog duela igraće u četvrtfinalu sa boljim iz meča između Jiržija Lehecke i Feliksa Ože-Alijasima.
Mečevi osmine finala iz "donjeg" dela žreba, uključujući duel Novaka Đokovića i Aleksa De Minora, na programu su u ponedeljak.
U nedelju se igraju i prvi mečevi osmine finala u konkurenciji dama, a najzanimljivije će biti na duelu Jelene Ostapenko i Koko Gof, dok će najbolja teniserka sveta Iga Švjontek igrati protiv Kazahstanke Elene Ribakine.
Parovi osmine finala (muškarci):
Nedelja:
Hurkač - Korda
Nišioka - Hačanov
Cicipas - Siner
Lehecka - Ože-Alijasim
Ponedeljak:
Bautista-Agut - Pol
Šelton - Vulf
Đoković - De Minor
Rubljov - Rune
Parovi osmine finala (dame):
Nedelja:
Švjontek - Ribakina
Ostapenko - Gof
Pegula - Krejčikova
Azarenka - Žu
Ponedeljak:
Pliskova - Žang
Linet - Garsija
Sabalenka - Bnčić
Vekić - Fruhvirtova
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Određen termin Novakove borbe za četvrtfinale

Izvor: B92, 22.Jan.2023

Organizatori Australijan opena objavili su raspored za ponedeljak, 8 dan takmičenja u Melburnu...Jedini preostali srpski predstavnik Novak Đoković na terenu će biti ponovo u večernjem terminu, u 19.00 po lokalnom, odnosno, 09.00 po srednjeevropskom vremenu...Protivnik na Rod Lejver areni će mu...

Nastavak na B92...

EVO U KOJE VREME NOVAK SUTRA IGRA PROTIV AUSTRALIJANCA Đoković će igrati u svom omiljenom terminu, koji najviše odgovara Srbima!

Izvor: Pančevac-online.com, 22.Jan.2023

Najbolji srpski teniser Novak Đoković takmičenje na Australijan openu nastavlja u ponedeljak ujutru protiv domaćeg tenisera Aleksa de Minora. Duel osmine finala između Srbina i Australijanca odigraće se u idealnom terminu za navijače u Srbiji, sigurno neće početi pre 09.00 časova po našem...

Nastavak na Pančevac-online.com...

SADA SE SVE ZNA: Evo ko sve čeka Novaka na putu do titule u Melburnu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2023

Nimalo lak posao za Srbina....Jedan od najboljih tenisera svih vremena, Novak Đoković u ponedeljak od 09.00 časova igra meč osmine finala protiv Aleksa De Minaura, ali je u drugom delu žreba već sada sve jasno i samo su četiri tenisera sa ove strane ostala u konkurenciji za mesto u finalu Australijan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.