Počinje nova era: Novi idol San Paola biće - Arkadijuš Milik! Ajaksu i do 35.000.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2016, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje nova era: Novi idol San Paola biće - Arkadijuš Milik! Ajaksu i do 35.000.000 evra!

Poljski reprezentativac u četvrtak stiže u Napulj na medicinske preglede

Preko noći je Gonzalo Iguain prošao put od ikone do najomraženije osobe u Napulju, ali u danu kada se Pipita po prvi put šepurio novom devetkom, i to crno-belom, navijači Napolija saznali su ime novog centarfora čije će ime klicati kada se mreže na San Paolu budu tresle!

Jutros je posao bio daleko od realizacije, ali sada su italijanski Skaj i holandski Telegraf objavili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i potvrdili - Arkadijuš Milik u četvrtak ujutru stiže u Napulj kako bi obavio potrebne medicinske preglede i zadužio nebeskoplavi dres.

Posle napornih, celodnevnih pregovora sa predstavnicima poljskog napadača, ali i čelnika Ajaksa, dogovor je pao tako što su jasni svi detalji ugovora koji će dobiti Milik, dok bi u toku dana i noći trebalo da bude ugovorena i visina obeštećenja.

PRATITE DEŠAVANJA NA TRANSFER PIJACI

Milik će dobiti petogodišnji ugovor vredan između 4.000.000 i 4.500.000 evra, zavisno od bonusa koji budu aktivirani, dok bi Kopljanici trebalo da dobiju između 25.000.000 i 35.000.000 evra. Mada Napoli više naginje ka nižoj, a Ajaks ka višoj sumi, formula koja bi trebalo da zaključi transfer je 30.000.000, plus pet miliona na ime bonusa.

U slučaju da transfer bude 35.000.000 evra Milik će postati najskuplje prodati igrač iz holandskog klupskog fudbala, pošto sadašnji rekord drži Memfis Depaj, kojeg je Mančester junajted platio milion manje.

Inače, koliki kvalitet zaista ima Arkadijuš Milik potvrđuje činjenica da je najmlađi fudbaler koji je postigao bar po 30 golova u dva redna izdanja Eredivizije, ali i bio učesnik u 65 golova u ukupno 76 odigranih utakmica za Ajaks u svim takmičenjima – 47 golova i 18 asistencija.

Napoli je ovim poslom dobio možda i najkvalitetniju zamenu za Gonzala Iguaina u ovom trenutku - mladog napadača, željnog dokazivanja, sa ubitačnim osećajem za gol.

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.