Počinje Rolan Garos - Trojica Srba na terenu u nedelju

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2016, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Rolan Garos - Trojica Srba na terenu u nedelju

Prvog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Francuske, Rolan Garosu u Parizu, sutra će između ostalih svoje mečeve igrati i trojica srpskih tenisera.

U prvom kolu Rolan Garosa Janko Tipsarević će igrati protiv osmog nosioca Kanađanina Miloša Raonića. Taj meč je treći na terenu "Suzan Lenglen", na kome takmičenje počinje u 11.00 časova.

Viktor Troicki će takmičenje početi protiv Grigora Dimitrova iz Bugarske. Duel je poslednji, četvrti na programu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << terena broj dva.

Laslo Đere će igrati protiv Australijanca Džordana Tompsona, a meč je treći po redu na terenu broj tri.

Prvog dana na teren će i Kei Nišikori iz Japana, koji će igrati protiv Italijana Simonea Bolelija, Čehinja Petra Kvitova takmičenje počinje duelom sa Dankom Kovinić iz Crne Gore, dok će Lucija Šafarova iz Češke igrati protiv Ruskinje Vitalije Djačenko.

Rumunka Simona Halep igraće protiv Nao Hibino iz Japana, a Ruskinja Svetlana Kuznjecova protiv Jaroslave Švedove iz Kazahstana.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje Rolan Garos! Prvog dana na terenu Nišikori, Raonić, Kirjos i tri Srbina

Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2016, 08:32

Janko Tipsarević, Viktor Troicki i Laslo Đere započinju nastup na Grend slemu koji se igra na pariskoj šljaci..Došao je i taj dan - počinje Rolan Garos! Prvog dana turnira u Parizu na najvredniju šljaku u svetu tenisa neće istrčati glavni favoriti za osvajanje, ali zato hoće dosta dobrih tenisera,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.