Počinje EP u plivanju za juniore

Izvor: B92, 17.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje EP u plivanju za juniore



U belgijskom gradu Antverpenu u sredu počinje Evropsko prvenstvo u plivanju za juniore. Srbiju će predstavljati devet takmičara, pet u muškoj, četiri u ženskoj konkurenciji. Prvi će na start Ivan Lenđer, član zrenjaninskog Proletera. Juniorski svetski prvak na 100 metara leđno prvo će se takmičiti na 50 metara leptirovim stilom. Na bazen će istog dana izaći i Tijana Vukanović 200 m leptir, Ivan Kopas i Lazar Bogdanovski na 100 leđno i Milica Ostojić 100 metara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slobodnim stilom.

Juniorski vicešampion sveta na 50 metara prsno Čaba Silađi plivaće na 200 metara prsno, a poslednja će se takmičiti Isidora Tešić na 100 metara leđno.

Juniorsko prvenstvo Evrope naredne godine biće održano u Beogradu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.